ДГС „Болярка“ дари фиданки за Центъра за превенция и спорт в с. Балван

08 Apr
2019
10 едроразмерни фиданки от вида западна туя с пирамидална форма бяха засадени в парка на великотърновското село Балван. Те бяха предоставени от Държавно горско стопанство „Болярка“ – Велико Търново по повод откриването на две нови площадки на открито за деца и младежи, изградени, за да допълнят услугите на местния Център за превенция и спорт. Съоръженията са за приложно колоездене и за оцеляване сред природата, а двете нови придобивки откриха кметът на община Велико Търново Даниел Панов и от министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
На церемонията присъства директорът на ДГС „Болярка“ инж. Йордан Бобонков. Сред гостите бяха също директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, областният управител проф. Любомира Попова, Благовеста Факирова от сдружение „Св. Иван Рилски“, директорите на регионалните дирекции на МВР и пожарната, деца и ученици от младежките центрове в общината.
Кметът Даниел Панов подчерта, че с Центъра за превенция и спорт Велико Търново и с. Балван дават пример за истинско единство между местна власт, бизнес, неправителствени организации, държавни институции, в чийто фокус е сигурността на децата и младите хора. Той поздрави участниците в демонстрациите, както и всички партньори, в резултат на чиито усилия ценните придобивки стават факт.
КОНТАКТИ

гр. Габрово 5300
ул. „Бодра смяна” 3
тел. 066 800 077
факс: 066 800 094
e-mail: office@scdp.bg

Работно време:
от понеделник до петък
от 8,30 до 17,00 ч