ДГС – Г. Оряховица подари коледни дръвчета на детските заведения, читалището, младежкия дом и сградата на общината в Лясковец

05 Dec
2018
Красиви коледни дръвчета подариха от Държавно горско стопанство – Горна Оряховица за сградите на Община Лясковец и звената – читалище, младежки дом, детската ясла и трите детски градини в града. Жестът е в навечерието на светлите празници, като през следващите дни от стопанството ще зарадват и други структури в региона.
Директорът на ДГС инж. Мирена Татарджийска, заедно с кмета на община Лясковец д-р Ивелина Гецова лично помогнаха на децата в една от местните градини да украсят коледното си дръвче. С празнично настроение и много усмивки малчуганите от ДГ „Радост“ посрещнаха своите гости. Всички заедно запалиха празничните светлини на елхата.
Директорът на „Радост“ Габриела Иванова благодари за подаръка, благодарност изказа и д-р Гецова за всички дарени дръвчета. Инж. Татарджийска поднесе още една приятна изненада – осигурени от стопанство книжки за възпитаниците на трите детски заведения в Лясковец – „Пчелица“, „Радост“ и „ Славейче“. Подаръците бяха връчени на тримата директори.
Екипът на ДГС – Горна Оряховица има амбицията да превърне в традиция инициативата по съвместно украсяване на празничните дръвчета.
КОНТАКТИ

гр. Габрово 5300
ул. „Бодра смяна” 3
тел. 066 800 077
факс: 066 800 094
e-mail: office@scdp.bg

Работно време:
от понеделник до петък
от 8,30 до 17,00 ч