Ръководството на „Северноцентрално държавно предприятие“ Габрово поздравява всички свои служители и съграждани с предстоящите празници!

22 Dec
2021
Изпращаме година изпълнена с трудности и премеждия, година, в която българските лесовъди за пореден път показаха своя висок професионализъм. Поглеждайки назад виждаме предизвикателства, които ни научиха, колко важно е да бъдем задружни и единни.
И през тази година показахме, че сме силни в това да се обединяваме за благородни каузи, каквато неминуемо е добруването на българската гора. Затова се обръщаме с огромна благодарност към всички лесовъди, горски служители и работници, както и към стотиците наши съграждани, които доказаха, че са истински приятели на природата!
Запазването и развитието на горите бе наш основен приоритет и през изминалата година. В края на 2021 г. с гордост можем да обобщим, че въпреки предизвикателствата, стопанисването на държавните горски територии в обхвата на „Северноцентрално държавно предприятие“ запази своето високо ниво, съпоставимо с европейските и световни стандарти. Дано идните дни бъдат още по-ползотворни и успешни!
Нека си пожелаем новата 2022 г. да бъде по-щедра и изтъкана от дни на спокойствие, сигурност и предвидливост. И нека светлината на Коледната нощ изпълни домовете ни с надежда, с чиста истина и добрина.
Благословени Коледни и Новогодишни празници!
КОНТАКТИ

гр. Габрово 5300
ул. „Бодра смяна” 3
тел. 066 800 077
факс: 066 800 094
e-mail: office@scdp.bg

Работно време:
от понеделник до петък
от 8,30 до 17,00 ч