ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

06 Apr
2020
Уважаеми колеги лесовъди,
Скъпи приятели на българската гора,

Имам удоволствието да Ви поздравя по случай Седмицата на гората, която се отбелязва още от 1925 година. Това е най-значимото събитие в годината за всички нас, които милеем за българската гора и влагаме всичките си сили и умения за нейното опазване, стопанисване и обновление.
Грижата за горите е мъдра инвестиция в бъдещето на идните поколения. Приемете искрената ми благодарност и признателност за професионализма, който проявявате ежедневно, независимо от обстоятелствата! Пожелавам Ви здраве, дръзновение и успехи в отговорната задача – да работим заедно за развитие на икономическите, социалните и екологични функции на горите!
Седмицата на гората е емблематичен празник за новото начало през пролетта. Още когато е стартирал, преди 96 години, е носил идеята да се възпитава младото поколение, да се приобщават хората в залесителни дейности и екологични инициативи. Такава е целта ни и днес, затова сърдечно благодаря на всеки наш съгражданин, който в ежедневните си действия дава своя личен пример, проявявайки отговорност и грижа за опазването на околната среда.
С уважение:
Инж. Цветелин Миланов,
Директор на Северноцентрално държавно предприятие
КОНТАКТИ

гр. Габрово 5300
ул. „Бодра смяна” 3
тел. 066 800 077
факс: 066 800 094
e-mail: office@scdp.bg

Работно време:
от понеделник до петък
от 8,30 до 17,00 ч